27 Mayıs 2013 Pazartesi

rüyada tuvalet ve banyo görmek

isim: suna
rüyadaki nesne: banyo tuvalet

kısaca görünen rüya:
banyoya girip klozete hem büyük hem küçük abdestimi yaptım.ardından beni bu kadar rahatsız eden ne diye dönüp çıkardıklarıma baktım.rahat ve mutlu bi şekilde banyodan çıktım.

Rüyanızın yorumu:
Rüyada görülen banyo, kötü görülen bir eve isaret eder. Bundan dolayi banyoa girdigini gören kimse, kadin tarafindan devamli olmayan bir üzüntüye düser. Rüyada banyoya giren kimse sicak su ile yikandigini görse, bir kadin tarafindan üzüntü ve kedere erisir yahut hasta olur. Bazi tabirciler, banyoda sicak su ile yikanmak iyidir. Banyo girdigini gören kimse üzüntülü ise üzüntüsünden kurtulur. Banyoda oturacak bir yer edindigini gören kimse bir kadinla günah isler ve kötü isimle anilir. Rüyada bir banyo yaptigini gören kimse kötü ve çirkin fiillere veya zinaya yaklasir ve bu yaptiklari seyler her tarata yayilir. Eger banyo soguk ise akrabalari o kimseyle konusma ve gidip gelmezler ve kendisi de onlardan faydalanamaz. banyo, soguk olursa rüya sahibinin fakir ve kazanci az olduguna, murad ve arzu ettigi seyin eline geçmemesine isaret eder. Bir banyoa girdigini gören kimsenin sitma olmasina isaret eder. Sicak bir hücreden sicak su içtigini yahut üzerine döktügünü yü da normal yikanma sekli disinda yikandigini görse, suyun sicakligi nispetinde üzüntü, kedere ve hastaliga isaret eder. 

Nablusi (rahmetullahi aleyh)’in tabiri: Rüyada tuvalet görmek, aile­nin kurtuluşa ermesine, sıkıntıya girmesine, genişliğe çıkmasına ve darlığa düşmesine delalet eder. Tuvalet görmek, kendisiyle yalnız kalınan hanıma ya da avret yerlerini gören cariyeye veya kişinin gizli kasasına ya da içinde malı bulunan dükkânına delalet eder. Tuvalet görmek, rahatlama, dü­şünme, temizlik ve dinlenme odalarına delalet eder. Tuvaletin taştığını görmek, hanımın hamile kalmasına ya da hükümdarın hizmetçisine delalet eder. Bazen bu rüya malın çoğalmasına ya da temizlenmesi gerektiği için malda zarar etmeye delalet eder. Kokusu olmadığı halde tuvalette üstünün pislendiğini görmek, o kişiye hayrın gelmesine bazen de kişinin isteklerine ulaşamamasına delalet eder.
Tuvaletteki pislikten yediğini görmek, sadaka verdiği ya da hibe ettiği bir şeyden vazgeçmeye yada günahına ve haram mal yemeye geri dönme­sine delalet eder. Bu rüyanın hükmü, kustuğunu yediğini gören kimsenin hükmü gibidir. Zira Rasulullah efendimiz: “Hibesinden vazgeçen kimse kus­tuğunu yiyen kimse gibidir” buyurmuştur. Kusmak, haram mala, bazen de kadına delalet eder. Rüyada tuvaletin geniş olduğunu görmek, hanımının güzel ahlaklı olduğuna, temiz olması hanımının doğruluğuna ve itaatkar olmasına, kokmaması iyilikleri ile anılmasına delalet eder. Tuvaletin dar ve oturacak yer bulunmayacak kadar dolmuş olduğunu görmek, hanımının huy­suzluğuna, pis kokulu olması, arsızlığıyla meşhur olmasına delalet eder.
Tuvalette kan olduğunu görmek, hanımı adet halinde iken ona yaklaşma­sına delalettir. Tuvaletin kuyusunun dolmuş olduğunu görmek, hanımının tasarruflu davranmasına ve kocasını israf yapmaması için çok harcama yapmasını engellemeye delalet eder. Elindeki bir çubukla tuvaletin kuyu­sunu karıştırdığını görmek, o kişinin evinde boşanmış kadın olduğuna dela­let eder. Kuyunun taşmasından endişe etmediği halde dolu olduğunu gör­mek, hanımının hamile olmasına delalet eder. Rüyada tuvalete sokuldu­ğunu gören kimseye hile yapılır. Üzerine tuvaletin kapısı kapatılırsa rüya sahibi ölür.
Rüyada tuvalet kişinin hanımına delalet eder. Zira insan tuvalette yalnız kaldığı gibi hanımı ilede yalnız kalır. Rüyada tuvalete süt döktüğünü veya kan ya da bal olarak bevl ettiğini görmek hanımına arkadan yaklaştı­ğına delalet eder. Tuvalet görmek devlet hazinesine delalet eder. Tuvaleti temizlediğini gören kişi fakirleşir. Tuvaletinin taştığını, sel olup aktığını görmek sıkıntıya delalet eder. Tuvalete düştüğünü ve çıkamadığını gören kişi hapsedilir. Tuvalet, evi bekleyen hizmetçiye de delalet eder.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder