27 Mayıs 2013 Pazartesi

rüyada bakla görmek ne anlama gelir

isim: veysel
rüyadaki nesne: Iri Bakla yemegi

kısaca görünen rüya:
Ölmüş ninesi ona iri taneli Bakla yemegi yapmi yedemis ama o beyenmemi ve yememis arti Rahmetli Babasinin yaninda bir adam varmis ikisi denize girmis kaybolmus Ayselde takip etmis sirayla kerdesleride arkasinda ama denize girmiyorlar rahmetli ninesi gelmis demiski suyun kenarinden gidin cakilli olduhu icin Asyel demis ben yanliyakim acir demis ayaklarim ve ayakkabi istemis gecmek icin otasli sayil yolundan
Saygilarimla Veysel Ucar.

Rüya tabiri:

Rüyada bakla görmek, üzüntü sahibi adama delalet eder. Bahçesinden bir tutam bakla topladığını gören kimse akraba kadınlarından kötülük ve husumete maruz kalır. Kuru bakla kendisi ile diğer malların ıslah edildiği mala delalet eder. Bazı tabirciler baklagilleri rüyada görmek, üzüntü ve kedere delalet eder demiştir.
Rüyada görülen bakla yaş ise üzüntüye kuru ise verimli ve sevinçle kazanılan mala işarettir. Bir tabirde, bakla arapçada “kıllet” kelimesindeki harfleri içerdiği için azlığa işaret eder, denilmiştir. Rüyada saçlarının baklaya dönüştüğünü görmek malını azalacağına ve muhtaç kalacağına delalet eder. Yeşil bakla rızka elbiseye ve temizliğe delalet eder.
Rüyada bakliyatçı görmek, insanlara kötü söz söyleyen ve onlardan daha kötü sözler işiten kişiye delalet eder.
Nablusi (rahmetullahi aleyh)’in tabiri: Rüyada yeşil bakla görmek cimrilik ve zorlukla kazanılan mala veya amelsiz ilme delalet eder. Kuru bakla üzüntü ve kedere, bakla unu ilaca, bakla kızartması çabuk kazanılan rızka delalet eder.

4 yorum: